Gå vidare!

Har varit så otroligt ledsen och besviken att det gick som det gick! Gråtit så otroligt mycket trodde inte det gock att bli så ledsen..
Men mitt i all bedrövelse får man väl ändå tänka på att jag faktiskt blev gravid! Jag har aldrig i hela mitt liv varit ens i närheten av det! Så det måste ju betyda att det åtminstone borde kunna gå? Om jag fått ett toppen ägg tillbaka kanske det hade gått?

Har pratat med min gyn och ska dit nästa tisdag på kontroll och diskutera hur vi går vidare samt kolla så att inte jag har kvar några rester i livmodern av graviditeten.
Känns riktigt bra nu faktiskt jag ser fram emot att få börja med allt! Även om det hade känts bättre om vi hade haft några i frysen.. Vill bli gravid nuuu! Denna eviga väntan är värst tycker jag. Värre än alla sprutor, äggplock och läkar besök! Min önskan inför nästa Ivf är att få några embryon till frysen också. Om detta försök också misslyckas vet jag inte hur jag ska orka fortsätta. Då får det nog bli en paus tror jag.

Jag är orolig för nästa Ivf vi gör för då kommer det vara en extra stressig period på jobbet med längre arbetsdagar än normalt. Hur ska jag klara det? Första Ivfen hade vi det lugnt på jobbet och jag stressade inte och behövde inte lyfta massa tungt men ändå tyckte jag att det var jobbigt att jobba när jag var öm i livmodern och otroligt trött psykiskt. Hur ska man orka jobba nästa Ivf? Funderar på att ta ut nån semester dag när (om) jag ruvar. Jag tycker att det kan vara värt det!

Ha en fin dag :)