Namngivnings ceremoni

Vi har haft namngivnings ceremoni/kalas för A för någon vecka sen. Varken jag eller sambon är med i kyrkan så det va ett ganska lätt val. Om A vill gå med i kyrkan senare, eller vilken annan tro han väljer så stöttar vi honom i det och vi ger honom friheten att välja det själv. 
Jag vet att många döper sina barn av tradition och för att det är fint. Och det kan jag förstå för jag tycker det är så otroligt fint i kyrkan och jag blir alltid så rörd på nåt vis när jag är där. Men jag känner mig nästan lite falsk om jag skulle döpt A och stått och sagt att jag ska vägleda honom in i den kristna tron när jag inte tror på Gud. Men men det är upp till var och en :)

Iallafall så var våran ceremoni ändå ganska likt ett dop då vi hade en bekant som höll i det. Vi hade hyrt en lokal och där hade vi både ceremonin och maten. Vi hade även en tjej som kom och spelade gitarr och sjöng. Dagen blev jätte bra och jag tror alla som va där också tyckte att det var fint. Jag grät nog 100ggr under dagen minst för att det va så fint med all sång och fina dikter <3 
A var på strålande humör också som tur va under ceremonin och sen sov han resten av dagen, han blev nog lite sliten av att stå så mycket i centrum sötnosen.