Tröttast.nu!

Glömde ställa klockan idag, brukar alltid göra det för säkerhets skull så att jag inte sover bort hela dagen när jag är ledig. Men inte nu och gissa om jag måste varit trött när jag vaknade kl 11!! 

Men hade svårt att somna igår fick halsbrännan from Hell när ja la mig :( va as trött innan men va jätte jobbigt. Plus att bebisen drog igång världens dans party i magen på urinblåsan! Såklart va ja glad att han hade kul men lite lugnare kan man ha det ;) 

Det är så tråkigt utan tv också hade helst legat i soffan nån timme nu medans sambon jobbar och kollat på tv. Inget internet heller, tur man har det i mobilen :) 

Våran lilla katt flyttade hit i måndags också :) han har hittils varit jätte snäll och inte förstört något eller varit galen över att inte få gå ut. Han är ju utekatt annars så jag är livrädd för den dagen han ska börja gå ut att han kommer smita :( 
Nu måste vi ju tyvärr använda kattlåda ett tag igen.. Och som gravid får man ju inte byta i kattlådan hehe ;) men gissa om jag såg rolig ut förut för katten hade bajsat och jag kan ju inte låta det ligga kvar hela dagen tills sambon kommer. Så jag lindade en handduk runt huvudet och städade ur kattlådan :) 

Nej nu ska jag nog försöka fixa lite frukost och sen kanske ta en promenad! Kan vara skönt att komna ut lite och ifrån huset och allt som behövs göras en stund :)