3 1/2 månad :)

Skäms att jag aldrig skriver nåt här! Hade ju lovat att bli bättre på det :) tiden räcker inte riktigt till känner jag. När A sover har jag så mycket jag vill hinna få gjort och när han är vaken vill jag bara vara med honom och mysa/leka och umgås :) 

Han är redan 3 1/2 månad gammal och nu känns det verkligen som att tiden börjar gå snabbt! Det känns som att han blivit så stor nu och det händer saker hela tiden! Han vill gärna börja rulla runt men är inte riktigt där än. Och han kan verkligen skratta nu också så jäkla gulligt så jag tror jag dör varje gång :) 

Tyvärr är han sjuk just nu, hostar, nyser och är super snorig så dagarna är inte så roliga just nu. Senaste nätterna har han vaknat 1 gång i timmen så gissa om jag är trött! 

Jag har helt slutat amma nu också, minns inte om jag skrivit det än? Känns skönt men lite jobbigt på natten än tycker jag. Han vaknar ca var 3:e var 4:e timme så det är lite bökigt att göra flaskor än på natten tycker jag. Jag längtar så efter att han ska sova längre i sträck på natten!! Han är iaf snäll och gråter inte på natten som tur är ;) han brukar oftast ta natten vid 21 tiden och vi går upp runt 7 på morgonen. Så det är bra tycker jag :)

Det känns iaf som att vi börjar få bättre koll på det där med att ha barn jag och min sambo och saker flyter på lite smidigare. Och jag älskar min lille A mer och mer för varje dag som går <3