Lite semester!

 
Jag har ju semester nu och det har väl inte varit så jätte kul än så länge faktiskt! Jag fick tyvärr inte semester ens i närheten av vad jag önskade mig och skulle inte få en enda vecka tillsammans med min sambo! Fick tillsist flytta en vecka så vi åtminstone har en tillsammans. Men de här första veckorna är jag verkligen helt ensam det är ingen av mina vänner eller syskon som är lediga just nu så jag har inte så mycket att göra tyvärr..
 
Det kanske är bra för mig också för jag har bara känt mig trött och hängig hela veckan och det har gjort mig sur och gnällig. Är väl frustrerande också att inte göra något vettigt när man ändå har semester. 
 
Vi har iaf denna helgen ledigt tillsammans så vi ska åka bort till västkusten och bo i stuga :) jag hoppas lite havsluft kan pigga upp och få mig på bättre humör :) känns skönt att få lite egen tid med sambon också! 
 
Jag är ändå glad att jag har semester och får vila  ut mig lite inför hösten. Tänk om jag hade jobbat nu och varit så trött och grinig, ingen bra kombination! Jag vill verkligen inte gnälla för jag mår så bra annars men det är nåt inom mig som gnäller till det för mycket ibland :)