Krångelikrångel!

Jag har ju idag i 1,5 vecka ätit helt mjölkfritt och även gett mjölkfri ersättning som tillägg till A. Idag skulle vi ringa BVC och meddela hur det gått. Och vi tycker A blivit mycket gladare och goare :) 

BVC tanten säger att hon ska ringa en barnläkare för att få mer ersättning (Althera) utskrivet på recept. Hon ringer upp mig efter när hon pratat med läkaren och säger att han vill träffa A innan han skriver ut mer mat. Och jag undrade då när han kunde träffa oss men det visste hon inte. Nehej? Och så måste A göra ett pricktest innan läkarbesöket. Och det kunde vi få göra idag eller imorgon. Idag kunde jag inte och imorgon ska jag på återbesök på MVC kl 10. Och tiden vi kunde få komma till läkaren va mellan 10-12! Och den mottagningen ligger typ 4 mil härifrån. Vette tusan om jag hinner! Dessutom tar ersättningen slut idag som vi fick på BVC för att testa. Så då måste vi ge vanlig ersättning igen tills vi träffat läkaren när fan det nu blir!! Althera finns att köpa på apotek receptfritt men då kostar en burk 250kr! Fy satan! Dessutom finns den inte på Apoteket där jag bor utan jag måste hitta nåt annat apotek som säljer den :( kuuul! Och hinner vi inte till pricktester imorgon får vi åka in nästa vecka och då blir det riktiga läkarbesöket också ännu senare..

Ja ja men en annan bra sak är att A för första gången sov 4,5 timme i sträck för första gången sen han föddes! Han sover annars som högst 3 timmar i sträck så jag va otroligt chockad när han vaknade :) 

Just nu ligger vi i soffan och slappar. Det är en sån där dag när A vägrar sova om han inte får ligga på mig. Ganska mysigt ändå :) bra ursäkt att inte göra nåt annat än att bara ligga och gosa och njuta av hans gulliga snark :)