Uppdatering!

Hej hej! Undrar om det ens är någon som orkar kika in här längre när jag knappt skriver nåt. Det blev en lite väl lång paus härifrån! Jag har varken haft orken eller lusten att skriva på ett tag men nu börjar det ordna upp sig! 

I hela 3 månader höll A's hemska nätter i sig. 3 månader av uppvaknande på natten ca 1 gång i timmen ibland mer! Ni kan väl nästan gissa hur jäkla trött och deppig man blir av det. Jag har varit ett vrak på dagarna och det har knappast blivit bättre av att A har varit på ett riktigt jobbigt humör hela dagarna också. Tror att det blev jobbigt för han också att sova så dåligt. Det har varit en pärs att underhålla honom dagtid och varit ett otroligt slit att få honom att somna på dagarna också. Han sov bra om jag var ute och gick med vagnen men vaknade så fort jag stannade och då hann jag ju aldrig själv att hinna vila när han väl sov. Jag blev så himla trött så jag ringde BVC för hjälp till slut. Blev då skickad till ett annat ställe där jag fick telefon tid med en psykolog. Blev först jäkligt irriterad för va fan hjälper det A? Men insåg även att det nog är klokt att prata med någon innan jag blev knäpp. Tyvärr har som ju dom också semester så det blev bara ett samtal men dom återkommer till hösten så får vi se hur läget är då. 

Men nu så har ju sambon haft semester i snart 4 veckor och jag har fått väldigt mycket hjälp nätter/dagtid vilket varit helt underbart! Och (vågar knappt skriva det) äntligen har A kommit ur sin gnällperiod och varit väldigt go och glad på dagarna samt sover bättre. Han vaknar kanske 4gg per natt nu (emot ca10) så det är en stor skillnad! Kanske låter mycket för vissa men för oss är detta så otroligt mycket bättre mot hur det varit! Jag kan lova er att man blir helt knäpp av att inte få sova och speciellt när det håller i sig så otroligt länge. Det är svårt att leva som vanligt när man är en zombie och knappt orkar duscha för att man är så sliten. Hoppas vi kan få ha en lugn och bra period nu ett tag innan nästa fas/sjukdom/tänder kommer så vi bara kan få njuta av att vara föräldrar till vår fina A ❤️

Hoppas ni har en bra sommar också!