Borsta borsta tänderna

Inatt blev det verkligen inte mycket sömn blev en del tårar också både från mig och A. Sa till min sambo imorse att det vore en sak om man åtminstone visste att det var en anledning till att lillen är ledsen som ex tänder el nåt på gång! Vi brukar kolla i munnen på honom ganska ofta för att se om det kan vara nåt men vi har inte upptäckt något. Förrän idag! En till tand på väg upp precis brevid dom andra tänderna!! Jag blev faktiskt jätte jätte glad! Det förklarar ju varför det varit ännu värre nu ett tag. Inte konstigt han gråter då stackaren. Så nu är han nattad och jag har smörjt tandköttet med dentimox och hoppas på att det lindrar lite åtminstone. 

Vi har börjat borsta tänderna på honom och han tycker att det är jätte skönt och roligt som tur är 😄 han brukar även få ligga och leka med tandborsten och klia sig själv i munnen lite vilket borde vara ganska skönt just nu. 

Imorgon ska jag förresten till en psykolog som jag nämnde nu i början av sommaren. Ska faktiskt bli ganska skönt att bara få ventilera lite med någon. För jag gnäller inte till folk i min omgivning eller klagar nåt på hur slitsamt vi har det. För jag har nämnt lite för några nån gång att det varit jobbigt med A och då fått motreaktioner som att "va det inte ni som så gärna ville ha barn och nu klagar ni". För har man gjort Ivf ska man bara vara tacksam för allt tydligen. Och det är jag såklart verkligen men ibland måste man väl få säga att det är tufft också som "vanliga" människor? 
Hoppas att det är en trevlig och lättsam person jag får träffa. Jag är glad att jag har en sån stöttande och bra sambo som ändå inte tycker jag är knäpp i huvudet och står vid min sida genom allt ❤️ Det har tyvärr blivit mycket gnäll här och det är ju inte meningen men det är skönt att få skriva av sig ibland. 

A är verkligen helt underbar också! Så busig och rolig om dagarna. Det är så kul nu när han är större och man kan leka och underhålla honom på ett helt annat vis och få en sån underbar kontakt och gensvar från honom. Vi får hoppas tanden kommer upp fort och vi kan få starta om med att få nån ordning på nätterna för nu får det bara rulla på och vi får försöka göra det bästa av situationen. För nu känns det som helt fel tillfälle att börja med nån sova i eget rum/sluta med mat projekt!